Новини

Шоуто на Конан с гост Джим Кери

Българка стана трета на международния конкурс „Мис Нация“

 

В конкурса се залага на естествената красота, няма тур по бански и момичета с корекции

 

Без много грим, без филъри, ботокс и силикон, без екстеншъни и изкуствени мигли. Такава е 23-годишната Кристиана Рангелова – естествена блондинка с прозрачно сини очи. Организаторите на „Мис Нация“ сами се свързват с нея в социалните мрежи. След щателно проучване, тя се съгласява да участва в конкурса, който се провежда в Дубай. И става трета. Гласуване в интернет изстрелва нашето момиче в челната тройка заедно с представителките на Индия и Судан.

„Отначало бяхме 19, „Мис Мароко“ беше дисквалифицирана поради факта, че имаше пластични корекции. После „Мис Сърбия“ и „Мис Армения“ бяха дисквалифицирани, защото, както знаем, онлайн вотът беше чрез платени и безплатни гласове, а те бяха мамили, т.е. бяха напомпали гласовете си по фалшив начин, за да може да са напред в класацията, което не беше реално. Установи се и те бяха премахнати“, обяснява Кристиана.

 

https://www.btv.bg/video/shows/cool-t/videos/balgarka-stana-treta-na-mezhdunarodnija-konkurs-mis-nacija.html

„Miss Nation“ Кристиана Рангелова: Вярвам в идеята за естествената красота

 

Рангелова е в първата тройка на международен конкурс за красота в Дубай

Кристиана Рангелова е в първата тройка на един уникален международен конкурс за красота – „Мис Нейшън“, в Дубай. Първият консервативен конкурс – без силикон, без корекции, без филъри, без екстеншъни и дори без бански.

„Гласуването беше онлайн. През цялото време, в което течеше конкурсът трябваше да представим предизвикателства, които не бяха споделени с аудиторията. На българите допадна идеята за такъв тип конкурс, без силон и екстеншъни“, каза Кристиана в ефира на „Събуди се“.

Българка на крачка да спечели световен конкурс за красота

Тя вярва в идеята за естествената красота. „В последните години се наситихме от изкуствена красота. Аз обаче вярвам в идеята за естествената. Когато излъчваш това, за което говориш и мислиш, повлиява на хората. Коронуването тепърва предстои в Дубай“, каза още Рангелова.