Библията на Дявола

Devil's Bible
Библията на Дявола

Кодекс Гигас, латински израз за голямата книга, най-големият съществуващ средновековен ръкопис.Някога е бил смятан за 8-мото чудо на света.Дълъг е почти 1 метър, тежи 75 кг., в него са Библията, Древни истории, Медицински лекове и магични заклинания.Съдържа комбинация от текстове, които не се срещат никъде другъде, това е най-станният своебразен, натръпчив, пленителен, грамаден, чудноват и необясним обект.Но книгата е нещо повече!Кодексът притежава почти свръхестествена привлекателност.Желан от най-могъщите, взиман като военна плячка, укрит от светият римски император.Още от създаването си Кодекса вдъхвал страх, и мания да бъде притежаван.

1 Звезда2 Звезди3 звезди4 звезди5 звезди (8 гласа, средна оценка: 4,25 от обща 5)
Loading...

0h 51m

2008 12 259 гледания

Background
 • БГ Аудио - SD
Binance AD
Затвори

Проблем с филма/сериала?

 1. Спрете видеото на пауза и изчакайте няколко минути.
 2. Опитайте да пуснете видеото от друг браузър.
 3. Субтитрите не се показват? Вижте следната снимка и се уверете, че субтитрите са заредени. НАТИСНИ ТУК
 4. Релийза е с вградени субтитри, които пречат на българските? РЕШЕНИЕ
При проблем свързан със субтитрите или плеърите, моля пишете в коментарите. Ще реагираме възможно най-бързо!

Информация
В ролите
Background
Коментари 3

 • Ася - 15 август, 2020

  Ала бала в тая книга като всичко в библията. Криворазбраните и съшити разсъждения на гръцката и римската философия в служба на новата църковна власт и простаците , които й акомпанират. Никакво изящество в нея – само вменен страх от невежество и един нескопосано нарисуван дявол. Аман вече.

 • Tihomir - 30 януари, 2020

  Zaradi tvoqt komentar sega i az 6te go dledam filmat. Pozdravi ot Ispaniq.

 • Dqnko Georgiev - 28 януари, 2020

  Книгата е предсказание и предупреждение за нашето настояще.По скоро е писана от пророк или такъв го е
  напътствал ..толкова изчерпателни знания на една отвратена от настоящето му личност довела до отшелничеството му ..това остава скрито от света..та нали е писана за човечеството да бъде предупредено..Крийте го зад охрана и контрол над изучаването и..цензурирайте всичко около нея…По важно ли е да я запазите или да я прочетете и осмислите?Дяволска Библия..защо..заради рисунките ли?Защо не се казва ангелския град нали и това е нарисувано?Търсите КОЙ я е създал а не ЗАЩО??!Словото се отдава на всеки,ала виж,мисленето..това е нещо друго..