Дебелакът

Fatman

Дебелакът
Мел Гибсън влиза в ролята на „добродушния дебелак“ Крис Крингъл, още известен като Дядо Коледа, за да спаси западащия си бизнес и влиянието си и е принуден да сключи споразумение с американската армия. И без това тежкото положение на Крис се отежнява допълнително, когато по петите му тръгва изкусен убиец (Уолтън Гогинс), нает от 12-годишно момче, което е бясно, че за Коледа е получило бучка въглища.

1 Звезда2 Звезди3 звезди4 звезди5 звезди (15 гласа, оценка: 3,87 / 5)
Loading...
1h 40m    2020   6 6

4,345

Дебелакът
Проблем с филма?
 1. Спрете видеото на пауза и изчакайте няколко минути.
 2. Опитайте да пуснете видеото от друг браузър.
 3. Субтитрите не се показват? Вижте следната снимка и се уверете, че субтитрите са заредени. НАТИСНИ ТУК
 4. Релийза е с вградени субтитри, които пречат на българските? РЕШЕНИЕ
При проблем свързан със субтитрите или плеърите, моля пишете в коментарите. Ще реагираме възможно най-бързо!
Comments 3

 • Според мен този филм деца не трябва да го гледат.!Пълно е с убийства и психично болни ! Не бих позволил на детето си да гледа този филм !Затова има толкова много насилие в американските училища и то извършени от деца ,а тука дори учат децата как ,да мислят как да добият своите желания а всяка цена ,как да фалшифицорат документи и как да бъдат безмилостни ! Този филм трябва да бъде забранен за показ особено на деца до 16 годишна възраст !!! Поредната американска идеологична боза !!!

  • Живеем в свят пълен с жестокост! Не сте разбрали филмът.

  • Абсолютно съм съгласна с коментара по-горе. Този филм е ужасен. С това насилие и за представата на Дядо Коледа в такава светлина. Режисьорът не е много в ред. Това не е филм за възрастни, камо ли за деца. Пълна тъпотия.!!!!!
   🙁 🙁 🙁