Джодха и Акбар

जोधा अकबर

Джодха и Акбар
Епична историческа сага от XVI век и пронизителна любовна история за един от най-великите императори на Индия Джалалуддин Мохаммад Акбар, останал известен в историята като великият могул Акбар и прекрасната принцеса Джодха. В онези времена, когато мюсюлманите и хиндуистите изпитват дълбока неприязън един към друг раджата на Раджпут Бхармал Амер предлага на младият завоевател съюз и ръката на своята дъщеря - един съюз, който е бил призван да съедини не само две сърца, но и две религии.

1 Звезда2 Звезди3 звезди4 звезди5 звезди (24 гласа, оценка: 4,25 / 5)
Loading...
3h 33m    2008   7.5 7.5

33,015

Джодха и Акбар
Проблем с филма?
 1. Спрете видеото на пауза и изчакайте няколко минути.
 2. Опитайте да пуснете видеото от друг браузър.
 3. Субтитрите не се показват? Вижте следната снимка и се уверете, че субтитрите са заредени. НАТИСНИ ТУК
 4. Релийза е с вградени субтитри, които пречат на българските? РЕШЕНИЕ
При проблем свързан със субтитрите или плеърите, моля пишете в коментарите. Ще реагираме възможно най-бързо!
Comments 8

 • Една прекрасна история за най-великия император от династията на Могулите – Джалалуддин Акбар (Джалалуддин Велики) упралявал ислямска Индия през периода 1556 – 1605г.

  Филма се гледа на един дъх и няма и минута скука или отегчение. Три часа и половина залепвате за екрана и се потопявате в една невероятна история 500 години назад във времената на древна Индия.

  Ообикновено „индийски“-те ги пропускам, въпреки, че Боливуд прави доста добри филми. След първият час, на всеки около 20 минути има песни и танци (къде без тях в индийски филм), но не са натрапваши!

  Ако искате наистина интересна история и имате свободни 180 минути, това е филма.

  Най-дългия филм който съм гледал някога, но пък си заслужаваше!

 • Просто уникален филм ! Не съжалявам ,че отделих 3 часа за да го изгледам. Благодаря ви ,че ми позволихте да го гледам.