Дюн

Dune

Дюн
Потомък на благородната династия Атреиди търси възмездие за смъртта на баща си, като в същото време е призван да защитава планетата на подправките Аракис, известна още като Дюн.

1 Звезда2 Звезди3 звезди4 звезди5 звезди (108 гласа, оценка: 4,25 / 5)
Loading...
2h 35m    2021   8.3 8.3

190,675

Дюн
Проблем с филма?
 1. Спрете видеото на пауза и изчакайте няколко минути.
 2. Опитайте да пуснете видеото от друг браузър.
 3. Субтитрите не се показват? Вижте следната снимка и се уверете, че субтитрите са заредени. НАТИСНИ ТУК
 4. Релийза е с вградени субтитри, които пречат на българските? РЕШЕНИЕ
При проблем свързан със субтитрите или плеърите, моля пишете в коментарите. Ще реагираме възможно най-бързо!
Comments 21

 • Много голяма тъпня.Ужасссс.Бавно безсмисленно действие.Тотална глупост.

 • За мен ми хареса ,,, а на който нему хареса да гледа на Кирчо глупавиа филма където ни продаде на НАТО,

 • този филм съм го гледал през 90 години мисля бете от една серия с други артисти и подобни имена на героите струваси да чакаме и другата част пича ъе вземе от веществото и на него ще му посинеят очите и ще има сила различна от другите

 • Нито един филм не може да пресъздаде атмосферата на книгата. Нито един режисьор не е могъл да покаже всичко. За тези , които са коментирали, че филмът не струва- вие просто не сте разбрали историята.
  Препоръчвам ви да прочете книгите, историята е епична, завладяваща, разтърсваща. Нито една интерпретация не може да достигне до дълбочината на романа , не може да обхване всичко. Филмите само показват най-важните моменти от историята и който не е чел, не може да разбере магията на автора.
  Влюбена съм в този роман, толкова необятна и загадъчна вселена е описана и толкова добре, че всеки режисьор ще се проваля, защото това не може да се обхване от 2 часов филм.

 • Не разбирах филма, докато не прочетох книгата. Няма как режисьор или каквото и да е да го пресъздаде. Романът е твърде многопластов, даже не мога да си представя как биха създали 2та книга. Уникално е. Високия рейтинг е от хора, чели книгата и разбиращи дейстието и какво, и защо се случва.

 • Трябва да се прочете книгата ! Те са няколко . ДЮН – 1 // ДЮН – 2 // МЕСИЯТА НА ДЮН . Поради многопластовата история е изключително трудно да се направи филм , който да бъде приет , като едно зрелище . Това е може би третия път в , който се прави опит за филм достъпен на нечетящото съсловие . Предишният беше с младия Кайл Маклойлан . Племенникът на Харконен бе изиграна от певеца Стинг .