Матрицата: Възкресения

The Matrix Resurrections

Матрицата: Възкресения
С “Матрицата: Възкресения” се завръщаме в свят с две реалности: едната, на обикновеното ежедневие и другата, с това което се случва отвъд него. За да разбере дали неговата реалност е истинска, Томас Андерсън ще трябва още веднъж да избере да последва белия заек. А ако Томас… Нео… е научил нещо през всичките тези години то е, че макар изборът да е илюзия, той е единственият път извън – или в – Матрицата. Това, което Нео не знае е, че Матрицата е по-мощна, по-защитена и по-опасна от всякога. Дежавю.

1 Звезда2 Звезди3 звезди4 звезди5 звезди (39 гласа, оценка: 3,85 / 5)
Loading...
2h 28m    2021   5.8 5.8

112,992

Матрицата: Възкресения
Проблем с филма?
 1. Спрете видеото на пауза и изчакайте няколко минути.
 2. Опитайте да пуснете видеото от друг браузър.
 3. Субтитрите не се показват? Вижте следната снимка и се уверете, че субтитрите са заредени. НАТИСНИ ТУК
 4. Релийза е с вградени субтитри, които пречат на българските? РЕШЕНИЕ
При проблем свързан със субтитрите или плеърите, моля пишете в коментарите. Ще реагираме възможно най-бързо!
Comments 14

 • Ако сте фенове на трилогията “Матрицата”, и най-вече първата от трите, то тази също ще ви хареса. Сценария е поставен така, че да запълни изминалите 20 години. Разказва ви разликата във времето, в промяната на, както самата Матрица, така и на Реалността и разбира се основните герой.
  Нека обаче бъдем и реалисти. Когато братята Уашовски(сега сестри 😉 ) правят първата част преди повече от 20 г. правят и революция в спец ефектите. От тогава насам така се разви киното, че досега такива ефекти сте гледали, че едва ли ще се изненадате сега с новата четвърта част. Да от към спец ефекти не се надявайте.
  Няма и да кажете “Уау” ако имате някакви огромни очаквания.
  Този път Лина Уашовски е наблегнала на един друг ефект и ако сте почитател не само на трилогията “Матpицата”, но и понятието Матрицата, то ще бъдете доволен от филма.
  Приятно гледане!

 • Много тъп филм. Очаквах повече като се има на предвид че сме 2022 ..а първите три филма от поредицата са правени преди 20 години и са с
  много повече нива над тази пародия.

 • Нищо не сте разбрали. Филма и играта не са най-важното. Сценария вижте тъпаци.

 • не си губете времето с тая неземна глупост.тъп-по-тъп-най-тъп.простотия до шия.супер бавно действие или по скоро бездействие.това е най-тъпия филм,който съм гледал,едвам изкарах 30–ина минути.чаках нещо да стане,ама уви!идеше ми да счупя монитора от яд.гадост.