Пандемия: COVID-19

Pandemic: COVID-19
Пандемия: COVID-19

Едночасов документален филм, даващ задълбочен поглед върху пандемията от COVID-19. Защо вирусът  е уникален, защо светът е толкова неподготвен за него и какво можеше да бъде сторено?

Филмът е продуциран за Discovery Science от ITN, изпълнителни продуценти са Иън Ръсел и Сара Джейн Коен, а продуцент е Ник Пауъл.

1 Звезда2 Звезди3 звезди4 звезди5 звезди (21 гласа, средна оценка: 4,19 от обща 5)
Loading...

0h 45m N/A N/A

N/A
2020 22 306 гледания

Background
 • 4PlayБГ Аудио - HD
Binance AD
Затвори

Проблем с филма/сериала?

 1. Спрете видеото на пауза и изчакайте няколко минути.
 2. Опитайте да пуснете видеото от друг браузър.
 3. Субтитрите не се показват? Вижте следната снимка и се уверете, че субтитрите са заредени. НАТИСНИ ТУК
 4. Релийза е с вградени субтитри, които пречат на българските? РЕШЕНИЕ
При проблем свързан със субтитрите или плеърите, моля пишете в коментарите. Ще реагираме възможно най-бързо!

Информация
В ролите
Background
Коментари 7

 • Nikolay - 04 юли, 2020

  Американците, Китайците и всички други се обединили за да лъжат антиваксърите. Колко сте смешни с вашата теория на конспирацията.

 • марти - 15 май, 2020

  лъжа и измама това е пусната умишлено

 • Галин - 10 май, 2020

  Пропаганда, вирус няма…Всичко е лъжа и измислица…

 • Гриша - 15 април, 2020

  Всички знаеме че това е една измислена пандемия.с цел да унищожи икономиката ,няма никъв вирус това е обикновен грип ,и просто ако удари някои от други заболявания по трудно ще се пребори с грипа ,повечето новини където дават и по медиите са стари кадри с нови допълнени от тях новини ,дори кофчезите в Италия които показаха бяха от други снимки показани ,за да стреснат народа ,тия кадри с ковчезите бяха от загиналите моряци преди години ,кадрите които дават от болници са едни и същи просто показани от различен ъгъл ,човешкото око лесно се лъже защото иска да види това което то иска,…

 • Милена - 14 април, 2020

  Този филм, трябва да бъде видян от всеки.

 • Иван - 11 април, 2020

  Пълни глупости и децата знаят че американците го пуснаха деиба боклиците

  • Сиян - 16 април, 2020

   Слушайте какво маймуни такива вие можете да си играете колкото си искате със страха на хората и да унищожавате,живота на тази планета.Срам и позор за света,и развитието му в бъдеще.искам да ви питам,за хора или животни се смятате,ама да ви кажа честно вие всички сте просто едни лабораторни мишки,а не учени за благото за бъдещето на тоя свят.Мога да говоря много,не живея от вчера в този свят,ама едно ще ви кажа,вие сте БУКЛУЦИ АМЕРИКАНСКИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ,КАЗВАМ ВИ АЗ ГИ ОЧАКВАХ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ.Дано се задавите с всичките си пари изкарани от страха на гърба на хората,спрете да унищожавате този свят и бъдещето в него защото не сте само вие буклуци долни,в него има и много деца,и вие не заслужавате този свят,вие не заслужавате да живеете в него,вие не цените живота който ви е даден.едно ще ви кажа ако бях аз светът вие всички сте мъртви,знаете ли защо,защото си играете със този свят от много дълго време,не ви пука за него,не ви пука децата и бъдещето му в него. ИЗПОЛЗВАТЕ НАУКАТА ЗА ВСЯКА МРЪСОТИЯ ЗА ВОЙНА,мръсни бомби,атомни и ядрени,пумий обръщате човек един срещу друг.СЛУШАЙТЕ ТОЗИ СВЯТ НЕ Е ИГРАЧКА НА ВСЯКАКВИ ВОЕННИ ВСЕВЪЗМОЖНИ ГЛУПОСТИ ,СПРЕТЕ ДА ЕКСПИРЕМЕНТИРАТЕ СЪС СВЕТЪТ,И ЖИВОТА МУ ДАДЕН ЗА ДА ГО ЖИВЕЕМ НЕЗАБРАВИМО.СВЕЕТЪТ Е ДАР ,А НЕ ЧОВЕШКА ГЛУПОСТ.ПОМНЕТЕ ТОВА.ЗАЩОТО ВИЕ ВСИЧКИ СТЕ МАЛОУМНИИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ДИШАТЕ В ТОЗИ СВЯТ .