Сафо

Сафо
Сафо

Сафо, дъщеря на милионер, се преселва с мъжа си – художник на остров Лесбос — бащата инвестира в бъдещия наследник и подарява на младите огромна къща. Момичето, впрочем, не иска дете, а мечтае да стане мъж.

 

„Сафо“ — eротична мелодрама зa женскaтa любов – станалата скандална продукция на украинската кинематография с американски режисьор и американски актьори в главните роли. Сафо (Авалон Бари), дъщеря на милионер, се преселва с мъжът си-художник (Тод Солей) на остров Лесбос — бащата проинвестира в бъдещия наследник и подарява на младите огромна къща. Момичето, впрочем, не иска дете, а мечтае да стане мъж. След запознанството с рижата Хелена — дъщеря на руски археолог-емигрант, която и разказва за историята на острова, чете и стихове от поетесата Сафо и и показва скулптури, които показват че древните гърци боготворели и обичали секса, за което учителите в училище забравят да разказват в уроците. След като рижата красавица съблазнява Сафо, а след нея и мъжа й, Сафо изгаря от ревност, нерзбираща, кого ревнува повече… Достатъчно за да загуби ума си…

Този филм, заснет от американеца Роберт Кромби с млади американски актьори и петербургската телеводеща Людмила Ширяевой в главните роли, има богата и странна история. В Украйна по местни измерения има огромни приходи, „Сафо“ създава скандал и протести сред местните религиозни и реакционни кръгове и само намесата на влиятелни личности, в това число и министъра на културата, предотвратява спирането и забраната на филма…Вижте сами, за какво става въпрос….

1 Звезда2 Звезди3 звезди4 звезди5 звезди (10 гласа, средна оценка: 4,00 от обща 5)
Loading...

1h 28m 4.8 4.8

1,484
2008 11 392 гледания

Background
  • 4PlayАнглийски с български субтитри - SD
Binance AD
Затвори

Проблем с филма/сериала?

  1. Спрете видеото на пауза и изчакайте няколко минути.
  2. Опитайте да пуснете видеото от друг браузър.
  3. Субтитрите не се показват? Вижте следната снимка и се уверете, че субтитрите са заредени. НАТИСНИ ТУК
  4. Релийза е с вградени субтитри, които пречат на българските? РЕШЕНИЕ
При проблем свързан със субтитрите или плеърите, моля пишете в коментарите. Ще реагираме възможно най-бързо!

Информация
В ролите
Background
Коментари 0